Suomalainen pääomasijoitusyhtiö Sponsor Capital on sopinut ostavansa enemmistön LTP Groupista Vaaka Partnersilta ja muilta nykyisiltä omistajilta. LTP Groupin johto jatkaa merkittävänä vähemmistöomistajana myös kaupan jälkeen. LTP Group tavoittelee jatkossakin vahvaa ja kannattavaa kasvua.

LTP Group on elintarvikelogistiikan palveluntarjoaja, joka on erikoistunut elintarvikealan tavaravirtojen kokonaisvaltaiseen hallintaan. Yhdistämällä useiden tuottajien volyymit LTP:n terminaaleissa mahdollistetaan kustannustehokkaat ja ympäristöystävälliset toimitukset vähittäiskauppoihin ja HoReCa-toimijoille. LTP:n keräily- ja yhdistämispalvelut auttavat erityisesti pieniä ja keskisuuria elintarviketuottajia pääsemään kauppoihin ja ravintoloihin koko maassa. LTP:n liikevaihto on yli EUR 70m ja konserni työllistää yli 450 henkeä.

HLP toimi Vaaka Partnersin ja muiden omistajien taloudellisena neuvonantajana transaktiossa.

Takaisin uutisiin