Ruukki Construction on sopinut ostavansa katto- ja seinäprofiileja valmistavan Poimukate Oy:n. Teräksestä vesikatteita, kattotarvikkeita ja julkisivuverhoustuotteita valmistava Poimukate työllistää noin 30 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2021 oli noin 7 miljoonaa euroa. Kauppa tukee Ruukin kokonaiskattostrategiaa ja vahvistaa yhtiön palveluiden ja tuotteiden tarjoamaa asiakkaille laajalti Suomessa.

Joensuussa sijaitseva Poimukate on yksi Suomen vanhimmista katto- ja seinäprofiilien valmistajista. Vuonna 1958 perustettu yhtiö valmistaa teräskatteiden ja kattotarvikkeiden lisäksi myös julkisivuverhouksia. Poimukate jatkaa toimintaansa nykyisen johdon ja henkilökunnan voimin omalla brändillään.

Ruukki Construction tarjoaa teräkseen pohjautuvia rakentamisen tuotteita ja palveluja kestävän kehityksen mukaisesti rakennettaviin seiniin ja kattoihin. Suomessa palvelemme asiakkaitamme alueellisesti, ja meillä on kuusi Ruukki Express-palvelukeskusta eri puolilla maata. Lisäksi valmistamme Alajärvellä teräspohjaisia seinäelementtejä ja Vimpelissä kattotuotteita. Suomessa Ruukki Construction työllistää noin 370 henkilöä.

HLP toimi Ruukki Constructionin taloudellisena neuvonantajana transaktiossa.

Takaisin uutisiin