Puolalainen pörssiyhtiö Sanok Rubber Company S.A. on allekirjoittanut 19. joulukuuta 2023 sopimuksen hankkiakseen Teknikum Groupin. Yrityskauppa kattaa koko Teknikumin osakekannan, ja se on osa Sanok Rubberin laajempaa strategista laajentumista.

Teknikum palvelee teollisia asiakkaita, jotka tarvitsevat luotettavia kumi-, muovi-, silikoni-, polyuretaani- ja vaahtomuoviratkaisuja. Yhtiön tehtaat ja myyntikonttorit sijaitsevat Suomessa, Unkarissa ja Saksassa. Teknikumin tarjotaan kuuluvat uraauurtavat kulutusta kestävät teollisuusletkut, laadukkaat tekniset vaahtomuovituotteet sekä kattavat polymeeriteollisuuden sopimusvalmistuspalvelut. Yhtiön arvot ovat turvallisuus, kestävyys ja vilpittömyys.

Yrityskauppa vahvistaa Sanokin asemaa markkinoilla ja avaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

HLP toimi Teknikumin ja sen omistajien taloudellisena neuvonantajana transaktiossa.

Takaisin uutisiin