Lahti Precision Oy on teollisuuden kilpailukyvyn kehittämiseen erikoistunut suomalainen yli sadan vuoden osaamisen omaava punnitusteknologiayhtiö, jonka päätoimipaikka on Lahdessa. Yhtiön tuotteet ja palvelut kattavat teollisuuden punnitusratkaisut (mm. autovaa’at, suursäkitysasemat, hihnavaa’at, annostelujärjestelmät, elinkaaripalvelut ja kalibroinnit) ja mScales:in, joka on SaaS-pohjainen materiaalivirtojen hallintajärjestelmä.

Vuoden 2022 aikana yhtiön liikevaihto kasvoi tasolle 17 miljoonaa euroa ja käyttökate 1,8 miljoonaan euroon. Yhtiön palveluksessa on 94 osaajaa. Asiakaskunta muodostuu johtavista teollisuus-, kierrätys-, kaivos- ja logistiikkayrityksistä mukaan lukien sähköautoissa käytettävien akkumateriaalien valmistajia.

Lahti Precision yhdessä Tamtronin kanssa muodostaa merkittävän punnitusteknologia-alan toimijan Euroopan markkinoille. Kattava punnitusjärjestelmien valikoima, myynti-, tuki- ja huoltopalveluverkosto ja kahden innovatiivisimman SaaS-pohjaisen materiaalivirtojen hallintajärjestelmän yhdistyminen tarjoaa asiakkaille merkittäviä etuja nyt ja jatkossa. Tamtronin nykyiset Euroopan maiden tytäryhtiöt voivat toimia vientikanavana Lahti Precisionin tarjoomalle ja sitä kautta lisätä skaalautumismahdollisuutta.

HLP toimi HPP Bulk Technologies Oy:n (Lahti Precisionin) omistajien taloudellisena neuvonantajana transaktiossa.

Takaisin uutisiin