HLP toimi Alma Median neuvonantajana Netwheels Oy:n ostossa

Alma Media on solminut autoalan ohjelmistotalo Netwheels Oy:n omistajien kanssa sopimuksen yhtiön osakekannan ostamisesta vahvistaakseen tarjoamaansa yritysasiakkaille autoilun ja liikkumisen palveluissa. Vuonna 2000 perustetun Netwheelsin liiketoiminta käsittää ajoneuvojen jälleenmyyntiin, hinnoitteluun ja maahantuontiin liittyvää ohjelmistoliiketoimintaa ja informaatioteknologiapalveluja. Yhtiön palvelut mahdollistavat autoliikkeille vaihtoautokaupan digitalisoinnin sekä helpottavat jakelua myyntikanaviin ja tehostavat varastonhallintaa. Netwheels tuottaa myös Autohuuto.fi-palvelua yritysten väliseen autojen huutokauppaan, uusien autojen hinnastopalveluita sekä automarkkinatiedon Mittaristo-palvelua. Netwheels Oy:n liikevaihto oli vuonna 2023 noin 8 miljoonaa euroa ja yritys työllistää 29 henkilöä.

HLP toimi Alma Median taloudellisena neuvonantajana transaktiossa.

Takaisin uutisiin